Hvorfor terapi?

Dine tanker kører i ring, og lige meget, hvor mange gange du vender og drejer problemet inde i hovedet, kommer du ingen vegne. Du sover dårligt, spiser forkert og reagerer voldsomt eller følsomt på ting som før i tiden ikke rørte dig. Du drikker lidt for meget, spiser lidt for meget, motionerer eller sover lidt for meget. Du kan ikke huske særligt godt. Du føler dig tom, følelsesløs, vred eller dybt ulykkelig. 

Livskriser kan se ud på mange måder. Alle vil opleve større eller mindre kriser i deres liv.

Du kan være udsat for skilmisse, sygdom, udfordringer på jobbet, problemer med børn eller partner, eller du kan gennemleve eksistentielle eller livskriser.

Du kan også være ramt af stress, depression, angst, fobier eller sidde fast  i misbrug eller andre former for afhængighed.

I sådan nogle situationer kan det være en stor hjælp at snakke med én, som ikke er forudindtaget eller har nogen forbindelse til dig og dit liv. Og som nænsomt og vedholdende kan hjælpe dig med at undersøge hvad der sker i dig og dit liv, og hvordan du kan blive bedre til mestre de situationer, som er svære for dig.

En terapeut er en teoretisk og praktisk kvalificeret samtalepartner, som kan hjælpe dig med de problemstillinger, du tager med i terapien. Terapien kan gøre dig klogere på dig selv og hjælpe dig med at finde de strategier, der passer allerbedst til dig. Du får hjælp til at genfinde roen, klarheden og glæden.